Teambuilding

Vi kan være vert for alle typer private forretningsarrangementer og/eller utdrikningslag. Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering i egne partyrom, er dere garantert en strålende opplevelse hos oss. Her kan dere spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «battle beam» og falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen. Uansett ferdighetsnivå, er dette en super måte å ha det gøy sammen på.

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere eierdeler i garderoben og se egen sikkerhetsvideo.

For mer info og for å bestille, send e-post til oslo@rushtrampolinepark.no


Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake