Dodgeball

To lag med flere baller stiller opp mot hverandre på et felt med trampoliner. Reglene er enkle: Hvis du treffer en motstander med en ball er de ute. Sistemann (eller kvinne) som står igjen tar seieren for sitt lag. Bruk spretten fra trampolinene til å hoppe ut av veien for innkommende baller eller start et angrep på din rival. Vår kanonball er den ultimate lagidrett for både barn og voksne. Når vi skrur ned lyset og opp musikken, kan du spille dodgeball med selvlysende baller.


Gruppebestilling:

Bestiller du time for en gruppe venner eller kolleger, vil vi bistå med en dommer og sklisikre sokker til alle deltakere. Bestilling er tilgjengelig på forespørsel.

Dodgeballregler:
 • Hvert lag skal starte spillet med en jevn mengde baller og spillere på hver side.
 • Blir du truffet av en ball, må du forlate spillet. Du kan imidlertid komme inn i spillet igjen hvis en lagspiller fanger motstanderens ball.
 • Det er ikke tillatt å kaste mot hodet, motsi dommeren, eller sparke ballen
 • Du kan blokkere et skudd med en annen ball, men hvis du mister ballen du brukte til å blokkere med er du ute.
 • Når en ball treffer noe før en person er ballen død.
 • Du kan fange en ball som treffer deg eller en annen spiller på laget ditt ("pol") og motstanderen som kastet er da ute, men bare hvis denne fanges i luften.
 • Ingen holder en ball i mer enn 10 sekunder.
 • Kun Rushballer er tillatt på trampolineområdet.
 • Du kan fange ballen med alle kroppsdeler (mellom bena inkludert).
 • Når du er ute, må du gå av banen.
 • Sørg for å ha gode klær å bevege deg i - du vil bli varm og svett!
Booking:

Vi har et begrenset antall plasser i parken. For å slippe bomtur, må du booke hoppetid på forhånd via våre nettsider. Bruk knappen "bestill nå" øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket, da må du velge en annen tid. Betaling skjer ved oppmøte. 

«Drop-in» besøk er selvsagt også mulig, men da risikerer du å måtte vente hvis parken er full.

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antisklisokker obligatorisk for alle våre besøkende. Sokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush antisklisokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake