Fakta
Må jeg booke time på forhånd?

Vi har et begrenset antall plasser i parken. For å slippe bomtur, må du booke hoppetid på forhånd via våre nettsider. Bruk knappen "bestill nå" øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket, da må du velge en annen tid. Betaling skjer ved oppmøte. 

«Drop-in» besøk er selvsagt også mulig, men da risikerer du å måtte vente hvis parken er full.

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

Hva gjør jeg med egenerklæringen og må jeg fylle ut en ny neste gang jeg besøker parken?

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Ved bursdagsfeiringer benyttes en engangserklæring som gjelder for de barna du har med deg. Engangserklæringen fylles ut i parken ved ankomst og signeres av den som er ansvarlig for bursdagen. Denne erklæringen har ingen varighet utover det ene arrangementet.

Koster det noe for voksne som ikke skal hoppe og kan jeg se på at barnet mitt hopper?

Det koster ingenting for besøkende som ikke skal hoppe! Du kan sitte i caféen eller i en av saccosekkene som står ute i hallen og slappe av mens du ser på at barnet ditt hopper. Foreldre og småbarn kan også bevege seg inne i parken på det sorte gulvbelegget. Ved bursdagsfeiringer og/eller andre arrangementer kan det være behov for å begrense antall "ikke-hoppende» gjester for å ivareta sikkerheten.

Er det noe aldersgrense i parken?

Pga sikkerhetshensyn, er det er 4 års aldersgrense parken. Vi arrangerer imidlertid egne timer med "Babysprett" hvor smårollingene (0-5 år) kan boltre seg alene i parken under oppsyn av en voksen. Se mer informasjon under Aktiviteter samt Priser og Åpningstider.

Kan jeg medbringe min egen mat?

Det er dessverre ikke tillatt å medbringe egen mat. Vi har et godt utvalg av både mat og drikke i caféen vår.

Hva må jeg ha på meg?

Vi anbefaler at du tar på deg komfortable klær. Det er ikke lov med skarpe gjenstander på hoppeområdet, slik som klokker, belter osv. Alle våre besøkende må ha på seg egne Rush trampolinesokker med antiskli.

Er trampolinepark farlig?

Rush tramplinepark setter sikkerheten høyt. Parken har trenet personell, strenge sikkerhetsregler og utstyr som er laget for å ivareta sikkerheten på best mulig måte. Det er likevel viktig at alle besøkende respekterer sitt eget ferdighetsnivå og ikke utøver farlige momenter uten opplæring. I tillegg er det selvsagt viktig å ta hensyn til de andre besøkende som bruker parken.

Er det Wifi tilgjengelig i parken?

Wifi er tilgjengelig for våre besøkende i resepsjonsområdet og i caféen.

Er det noen begrensninger på kroppsvekt?

Av sikkerhetshensyn er det en begrensing oppad på 125 kilo.

Kan jeg bruke Rush-sokkene mine flere ganger?

Ja, du kan bruke dine Rush-sokker flere ganger såfremt antisklibelegget er intakt og det ikke er hull i dem. Trenger du nye, kan disse kjøpes i parken.

Kan jeg la barnet mitt være alene i parken?

Barna må være minst 10 år for å bli etterlatt i parken uten en voksen tilstede.