Bursdager
 
 

Skal du arrangere bursdag? Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan dere spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i parken. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy sammen på. Da parken har så mye variasjon er en bursdag hos oss like populær blandt de yngste som hos tenåringene. 

Vi holder party for grupper på minimum 8 stk.
Maks antall jubilanter er 4 stk per selskap. 

Inviter alle gjester til 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere eiendeler i garderoben og se egen sikkerhetsvideo. Til våre bursdager serverer vi pizza samt at pølse i brød kan velges. Du kan velge antall og type fra en meny i bookingen. Det finnes også flere alternativer for tilleggsvalg under bookingen.

I tillegg til våre supergøye bursdagsfeiringer har vi også andre konsepter: Supermandag, Glow Party på onsdager og Asker After Dark.

SUPER-MANDAG!

Ønsker dere lenger hoppetid; Feir bursdagen din på mandager og få 30 minutter ekstra hopping inkludert i prisen. For å benytte dette tilbudet, velg en mandag i bookingsystemet og trykk på produktet Super-Mandag. Legg inn ønsket antall, mat og drikke, informasjon om bursdagsbarn og send inn bestillingen, så er du klappet og klar til Super-Mandag hos oss!

GLOW PARTY PÅ ONSDAGER!

Feir din bursdag på onsdager mellom kl 16 og 20 og opplev parken med fullt lyd og lysshow. Alle i bursdagen får lysende armbånd og ansiktsmaling! Du booker på helt vanlig måte!

ASKER AFTER DARK PARTY!

Har du lyst til å feire bursdag under Asker After Dark? Da anbefaler vi ASKER AFTER DARK PARTY (minimum 8 deltakere)! 

På Asker After Dark Party har du bursdagsrommet tilgjengelig fra After Dark starter. På rommet står glowsticks og ansiktsmaling klar til dere slik at dere kan komme i skikkelig After Dark-stemning!  Dere bestemmer selv når i løpet av After Dark dere ønsker å spise - pizza bestilles fra Dominos og koster 189 kr per pizza (3-4 personer). Oppgi gjerne hvilke pizzaer dere ønsker ved bestilling, det kan velges mellom pizza med skinke, pepperoni, kylling eller margherita. Inkludert i prisen på kr 199 per person er 2 timer hopping, saft, bursdagsrom og nachos med rømmedressing og salsa (Rush sokker kr 39 kommer i tillegg om man ikke har disse fra før). Vi har begrenset med plasser, så vær rask med bestilling!

Kommende After Dark:  01.10, 15.10 og 29.10

 

VIKTIG: Bursdag til Asker After Dark bestilles på mail til asker@rushtrampolinepark.no

 • ASKER TRAMPOLINEPARK BURSDAG
 • 1 time hopping med fri adgang til hele parken
 • Rush antisklisokker til alle deltagere (Husk å velge når du bestiller)
 • 45 minutter i bursdagsrom etter hopping
 • Bursdagsvert
 • Saft og popcorn (brus eller juice som tilvalg)
 • Gave til bursdagsbarnet (gymbag og gavekort på 1 time hopping)
 • Kaffe til voksne
 • Pizza fra Dominos eller pølser (velg antall selv)
 • Bursdagsinvitasjon finnes på vår hjemmeside
 • Kake kan medbringes
 • Braincooler is eller slush kan velges som tilvalg
 • Pris varierer utfra matbestilling og eventuelle tilvalg, men vil ligge fra ca 254 kroner per barn
 • Bursdagen begynner 15 minutter før det tidspunktet som bookes (for utdeling av armbånd, sokker og gjennomgang av sikkerhetsvideo)

Valgfrihet:

Vi er opptatt av valgfrihet og har derfor bursdagspakker hvor man selv velger mat og antall. Vi anbefaler vår supergode pizza fra Dominos.

Brus og is kan også velges som tilvalg. Vi tillater at det medbringes kake. Vi har gode produkter for de med allergier. 

Booking:

Bursdager bestilles via nettet. Bruk knappen "bestill bursdag" øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket. Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

For mer info, ta gjerne kontakt med oss på e-post til asker@rushtrampolinepark.no eller ring 98908790

Ved bestilling av bursdag, belastes et depositum på kroner 90,- per person. Resterende oppgjør betales ved ankomst på bestilt tidspunkt. Bursdag kan avbestilles inntil 72 timer før bestilt tid, og da vil depositum bli refundert. Avbestilling gjøres skriftlig til asker@rushtrampolinepark.no 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush /Asker trampolinepark sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. 

Ved bursdagsfeiringer benyttes en engangserklæring som gjelder for de barna du har med deg. Engangserklæringen fylles ut i parken ved ankomst og signeres av den som er ansvarlig for bursdagen. Denne erklæringen har ingen varighet utover det ene arrangementet.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antisklisokker obligatorisk for alle våre besøkende. Sokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush antisklisokkene kan også benyttes neste gang du besøker oss.