Må jeg booke time på forhånd?

Vi har et begrenset antall plasser i parken. For å slippe bomtur anbefaler vi å bestille hoppetid på forhånd på våre nettsider. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket, da må du velge en annen tid.  Betaling skjer ved bestilling. Våre kjøpsbetingelser kan du lese mer om her. 

«Drop-in» besøk er selvsagt også mulig, men da risikerer du å måtte vente hvis parken er full.

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

Koster det noe for voksne som ikke skal hoppe og kan jeg se på at barnet mitt hopper?

Det koster ingenting for besøkende som ikke skal hoppe! Du kan sitte i caféen eller ute i selve hallen og slappe av mens du ser på at barnet ditt hopper. Foreldre og småbarn kan også bevege seg inne i parken på det sorte gulvbelegget. Ved bursdagsfeiringer og/eller andre arrangementer kan det være behov for å begrense antall «ikke-hoppende» gjester for å ivareta sikkerheten.

Er det noe aldersgrense i parken?

Pga sikkerhetshensyn, er det er 3 års aldersgrense parken. Vi arrangerer imidlertid egne timer med «Minisprett» hvor smårollingene (0-6 år) kan boltre seg alene i parken under oppsyn av en voksen. Se mer informasjon under Aktiviteter samt Priser og Åpningstider.

Kan jeg medbringe min egen mat?

Det er dessverre ikke tillatt å medbringe egen mat. Vi har et godt utvalg av både mat og drikke i caféen vår.

Hva må jeg ha på meg?

Vi anbefaler at du tar på deg komfortable klær. Det er ikke lov med skarpe gjenstander på hoppeområdet, slik som klokker, belter osv. Alle våre besøkende må bruke Rush trampolinesokker.

Er trampolinepark farlig?

Rush trampolinepark setter sikkerheten høyt. Parken har trenet personell, strenge sikkerhetsregler og utstyr som er laget for å ivareta sikkerheten på best mulig måte. Det er likevel viktig at alle besøkende respekterer sitt eget ferdighetsnivå og ikke utøver farlige momenter uten opplæring. I tillegg er det selvsagt viktig å ta hensyn til de andre besøkende som bruker parken.

Er det Wifi tilgjengelig i parken?

Wifi er tilgjengelig for våre besøkende i resepsjonsområdet og i caféen.

Er det noen begrensninger på kroppsvekt?

Av sikkerhetshensyn er det en begrensing oppad på 125 kilo.

Kan jeg bruke Rush-sokkene mine flere ganger?

Ja, du kan bruke dine Rush-sokker flere ganger antisklibelegget er intakt og det ikke er hull i dem. Trenger du nye, kan disse kjøpes i parken.

Kan jeg la barnet mitt være alene i parken?

Barna må være minst 10 år for å bli etterlatt i parken uten en voksen tilstede.

Avbestillingsregler og kjøpsbetingelser

Bursdag må avbestilles inntil 72 timer før booket tid, for å få depositum refundert. Avbestilling gjøres skriftlig til baerum@rushtrampolinepark.no. Navn på bestiller, bookingnummer og tidspunkt for bestilt tid, må følge avbestillingen.

Du kan avbestille kjøpte nettbilletter innen 72 timer før booket tid. Avbestilling gjøres skriftlig til baerum@rushtrampolinepark.no. Navn på bestiller, bookingnummer og tidspunkt for bestilt tid, må følge avbestillingen.

Du kan flytte kjøpte nettbilletter inntil 24 timer før booket tid. Flytting gjøres skriftlig til baerum@rushtrampolinepark.no eller pr telefon. Navn på bestiller, bookingnummer og tidspunkt for ny ønsket tid, må tas med i eposten.

For bestilling av hoppetid der det skal betales med gavekort, send en epost eller ring oss, så legger vi inn bestillingen for deg.

Les mer om våre kjøpsbetingelser her. 

Sikkerhet

Rush er svært opptatt av å ivareta sikkerheten i parkene på best mulig måte. Vi har egne sikkerhetsregler som alle må sette seg godt inn i. I tillegg har vi egne sikkerhetsvideoer i parken som våre besøkende må se før de entrer trampolinene. Våre hoppevakter er alltid til stede for å veilede og påse at reglene overholdes.

Utstyr

Rush følger det norske regelverket til DSB i tillegg til det amerikanske ASTM-systemet. Alt utstyr i parken er planlagt, produsert og konstruert for maksimal sikkerhet. Utstyret blir jevnlig kontrollert for å sikkerstille at det ikke er fare for skader pga. feil eller mangler.