Trampolinekurs og Rush Camp
 
 

MiniRush Academy!

Dette er kurset for de alle minste hopperne (4-7 år). På Minirush Academy lærer barna seg kroppskontroll og koordinasjon. Ikke nok med det, de trener på å delta i en aktivitetsgruppe, følge instruksjoner og å samhandle med jevnaldrende. Her ligger hovedfokuset på lek og moro samtidig som barna utvikles i eget tempo. Kurset varer fra 16.30-17.30 hver tirsdag i 8 uker og koster kr. 1200,-

Oppstartsdato: ikke satt.

Aldersgrense: 4-7 år.

 

TRAMPOLINEKURS!

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark! Oppstartsdato: tirsdag 3. mai (Man velger fritt hvilken dag selv)

Begge nivåene går på tirsdager, hvor kurset for nivå 1 (pulje 1) blir avholdt fra 16:00-17:00 og nivå 1 (pulje 2) 17:15-18:15, kurset for nivå 2 (pulje 1)blir avholdt fra 18:45-19:45 og kurset for nivå 2 (pulje 2) blir avholdt fra 20:00-21:00. Hver tirsdag i 8 uker (kurs avholdes ikke 17. mai og ikke i skoleferier)

Under er generell info om kursene våre samt mål for de forskjellige nivåene: 

Kursene vil som vanlig være for både nybegynner- og viderekomne. De vil vare i 1 eller 1,5 time og gå over åtte uker. Kurset varer i 1 time og siste 30 minutter er frihopp med unntak av nivå 1. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske og t-skjorte. Kursavgiften er 1600 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.

Målet for nivå 1 er å gjøre deltagerne komfortabel med trampoline hopping og diverse basis elementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs, en salto baklengs og halvskru.

Målet for nivå 2 er å gjøre deltagerne komfortable med å skru saltoen sine i strak posisisjon. Vi vil jobbe med forover rotasjon og deretter bevege oss over på bakover roterende saltoer opp til doble saltoer.

Er du usikker på hvilket nivå du skal velge ber vi deg ta kontakt på mail slik at vi kan sende deg et informasjonsskriv.


Pris: 1600kr
For informasjon og påmelding, kontakt oss på baerum@rushtrampolinepark.no

 

VELKOMMEN TIL CAMP PÅ RUSH I SOMMERFERIEN

Vi på Rush synes at det er ekstremt viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Så løsriv deg fra tastaturet eller pad'en og kom og hopp hos oss istedet! Vi arrangerer Rush Camp i alle ferier foruten juleferien. 

Campen går over 3 og 5 dager, og arrangeres fra 08.00 -12.00 mandag til onsdag / mandag til fredag. Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-13.00, så fortsettes det til 15:00 med aktiviteter alle dagene.
Det vil i første omgang bli avholdt i uke 25 hvor det fortsatt er ledige plasser, men også i uke 33.

Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer.....

Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.

Campen koster kr. 1300,- for 3 dagers camp og 1700 for 5 dagers camp. Med i prisen får man Rush Gymbag, Rush t-skjorte og Rush antisklisokker! Høres dette spennende ut? Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til: baerum@rushtrampolinepark.no

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.