Velkommen til et skikkelig RUSH

Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv!
Hos oss kan du øve på hopp og triks, kaste deg ut i skumgroper fra høye tårn, spille basket- eller
kanonball på trampolinebane, fotball, håndball og lignende på vår multisportarena, teste våre elleville sklier, og kjempe som en gladiator.

Her utfordres alle, uansett alder og nivå.
Parken har egen Café med sitteplasser der du kan se utover parkens aktiviteter.

 

Ønsker du informasjon vedrørende Covid-19 og tiltak vi og våre gjester sammen kan gjøre for å holde oss friske og raske,

se gjerne under åpningstidstabellen under eller kontakt oss på bergen@rushtrampolinepark.no eller telefon: 55990909.

TRAMPOLINEKURS OG -CAMP!

Har du som mål å bli mer komfortabel på trampoline og å lære deg basisteknikker for høyde, kontroll og balanse i luften?

Kanskje en frekk backflip, eller noe enda mer avansert, å vise frem? Bli med på våre supergøye og lærerike trampolinekurs!

Vi starter opp MiniRush Academy (4-7 år), trampolinekurs nivå 1 og nivå 2 fra 26. oktober!

 

Ønsker du å være med på Rush Camp i høstferien? Påmeldingen er åpen, og vi gleder oss til å arrangere camp igjen etter sommerens fantastiske opplevelser! 

 

 Trykk her for mer infomasjon om de forskjellige tilbudene vi har!


ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER

Mandag 14:00-21:00 Super-Mandag! Se fanen "Bestill bursdag" for mer informasjon! 
Tirsdag 14:00-21:00 *Student-tirsdag! Tirsdager får studenter 1 time hopping for kr 110 per pers ved fremvisning av gyldig studentbevis fra høyere utdanning.
Onsdag 14:00-21:00

Glow party hver onsdag fra 16.00-20.00!

Torsdag 14:00-21:00 Voksensprett fra 20.00-21.00 hver torsdag (foruten ferier)!
Fredag 14:00-21:00

Rush After Dark fra 20.00-22.00 1. oktober, 29. oktober og 12. november!

Lørdag 10:00-20:00 Minisprett fra 09.00-10.00
Søndag 10:00-20:00 Minisprett fra 09.00-10.00

 

Kjære gjest, vi gleder oss til å ta imot deg i parken vår! Vi har gode rutiner for renhold hos oss. I forbindelse med utbruddet av Covid-19 har vi nå i tillegg iverksatt flere smitteverntiltak i parken vår, slik at våre gjester og medarbeidere skal føle seg trygg. Grunnet krav om ekstra rengjøring, kan dere oppleve at noen av våre aktiviteter vil være lukket i kort tid, pga rengjøring. 

Vi har satt ned kapasiteten i parken for å sikre mulighet til å holde avstand til andre hoppere, og har også gjort tilsvarende tiltak hva gjelder våre bursdagsfeiringer. Vi har tilrettelagt for ordnede forhold og god avstand i resepsjon og café, og selvsagt endret renholds- og desinfiseringsrutinene våre til å være enda grundigere og hyppigere. I tillegg er drikkefontenen stengt, så vi anbefaler gjester å ta med drikkeflaske eller å kjøpe seg en flaske vann eller brus i caféen.

Vi trenger også litt hjelp fra våre besøkende for å unngå smitteoverføringer i parken. Vi ønsker svært gjerne at alle vasker hender på vei inn og ut av parken, i tillegg til å benytte antibac hyppig mens man er inne og hopper. I tillegg ber vi om at dere etter beste evne forsøker å holde minst 1 meter avstand til besøkende som ikke bor i samme husstand som deg, at du holder deg hjemme dersom du føler deg syk. Hva gjelder bestilling og betaling er det supert hvis du bestiller og fyller ut egenerklæring på forhånd, både for å sikre deg plass og å få fortgang i køen, og vi setter pris på hvis man etter beste evne unngår kontantbetaling ved besøk i våre lokaler. 

Sammen passer vi på hverandre! Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Rush!

 

Aktiviteter

Fasiliteter

Her finner du også fine sitteplasser med utsikt over parken.

Mat og drikke

Det er tilgang til gratis Wifi i caféen.

Wifi

I caféen finnes flere stikk for mobillading.

Ladestasjoner for mobiltelefoner

Vi har låsbare skap

Oppbevaringsskap