Teambuilding og Voksensprett
 
 

Utdrikningslag

Skal du arrangere utdrikningslag? Hos oss kan dere samles for en ellevill start på dagen! Vi garanterer at alle muskler, inkludert lattermusklene, blir godt aktivert på utdrikningslag i Norges kuleste trampolinepark. Vi har muligheter for mange kule fellesaktiviteter, blant annet Battle Beam challenge, WipeOut, klatring og dodgeballkamper! Vi minner om at det ikke er tillatt å innta alkohol før eller under besøk hos oss. Hjertelig velkommen!

Voksensprett

Voksne er selvfølgelig alltid velkommen i parken, men på dette arrangementet er parken åpen kun for dem. Har du lyst til å utfordre vennegjengen på battlebeam'en, spille dodgeball eller få deg en treningsøkt utenom det vanlige i et eldorado av trampoliner på vegger og gulv? Da anbefaler vi å teste ut Voksensprett torsdager kl 20.00-21.00!

Teambuilding

Ta med kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. Vi kan være vertskap for alle typer private forretningsarrangementer . Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

Vi kan tilby:

-Skredderydde løsninger tilpasset dere utenom ordinær åpningstid

-Møterom og møteromsfasiliteter

-Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. Vi har også mange fine lagøvelser som bl.a. dodgeball som passer perfekt for en gruppe

-Dusjfasiliteter og garderobe på bygget

-Lunsjservering hos oss eller mer ekslusivt i eget lokale i restaurant i samme bygg

Høres dette interessant ut; send e-post til bergen@rushtrampolinepark.no

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake