Skoler og Foreninger
 
 

Vil  dere ha en annerledes gymtime, skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

Er dere også interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

Priser per elev for skoleklasser (etter avtale) mandag til fredag mellom 10.00-16.00. Prisene gjelder ikke i skoleferier, på helligdager, planleggingsdager eller andre dager hvor det er skolefri.

Produkt Pris  Tilleggsinformasjon
1 time hopp kr 105,- Mandag-fredag 10.00-16.00
1,5 time hopp kr 135,-

Mandag-fredag 10.00-16.00

2 timer hopp kr 165,-  Mandag-fredag 10.00-16.00
Rush sokker kr 35,- Mandag-fredag 10.00-16.00

Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler, og åpner gjerne parken utenfor ordinær åpningstid for større grupper, dersom det er ønskelig!
Ta kontakt med oss på bergen@rushtrampolinepark.no eller per telefon for et skreddersydd opplegg for akkurat dine ønsker og behov.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake