Bursdager
 
 

Skal du arrangere bursdag? Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan dere spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «battle beam», falle ned i airbagen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i parken. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer, er dette en super måte å ha det gøy sammen på. Da parken har så mye variasjon er en bursdag hos oss like populær blant de yngste som hos tenåringene. 

 

Våre supergøye bursdagsfeiringer består av disse bursdagskonseptene:

 • Rush party (mandag-søndag)

 • Rush full pakke bursdag (mandag-søndag)

 • Supermandag (mandager)

 • Glow party (onsdager)

 • Rush After Dark Party (hver fredag kl 20-22)

 • Rush Home Alone party (lørdager kl 19-21)

 

RUSH PARTY:

Rush party er vårt mest tilgjengelige bursdagsprodukt som kan bestilles mandag til søndag. Denne bursdagen består av 1 time hopp i et eldorado av trampoliner, og deretter har dere 45 minutter tilgjengelig på ett av våre bursdagsrom til bespisning. Dere kan også legge til 30 minutter ekstra hoppetid i forbindelse med bestillingen om dere ønsker det. Ønsket mat og tilvalg legges til når dere bestiller, og kan også justeres når vi ringer dere dagen før. Inkludert i prisen er hoppetid, gave til bursdagsbarnet, saft og vann til hopperne etter hoppetiden og kaffe til bursdagsforeldre. Pris fra kr 204,- per person.

RUSH FULL PAKKE BURSDAG

Usikker på hva du skal bestille? Rush Full Pakke Bursdag kombinerer den ultimate bursdagsopplevelsen med den enkleste bestillingsprosessen. Alt er forhåndsbestemt, alt du trenger å legge inn er totalt antall personer og informasjon om bursdagsbarn. Med Rush Full Pakke Bursdag hopper barna i 1,5 time før de følges til bursdagsrommet som disponeres i 45 minutter. Her serveres pizza (minimum 2 pizzastykker per person), saft, popcorn, slush og en deilig donut til dessert. Inkludert i prisen er også Rush Wristband til alle hoppere, gave til bursdagsbarnet, kaffe til bursdagsforeldre og sokker til hoppere som trenger det. Minimum 8 hoppere.

PS: Ved behov for pizzaer utover standardsortiment, slik som glutenfri pizza, laktosefri pizza eller pizza med halal kjøtt, så kan dette legges til i tillegg.

Rush full pakke er tilgjengelig mandag-søndag.

Pris per person er kr. 379,-

SUPER-MANDAG!

Supermandag bursdag er Rush Party med 30 minutter ekstra inkludert i prisen! Dette er partyet for deg som ønsker lenger hoppetid og er tilgjengelig hver mandag. For å benytte dette tilbudet, velg en mandag i bookingsystemet og trykk på produktet Super-Mandag. Legg inn ønsket antall, mat og drikke, informasjon om bursdagsbarn og send inn bestillingen, så er du klappet og klar til Super-Mandag på Rush! Pris fra kr 204,- per person.

 

GLOW PARTY PÅ ONSDAGER!

Feir ditt Rush Party på onsdager og det blir til et GLOW PARTY. Hver onsdag mellom kl 16 og 20 skrur vi av lyset og på med ekstra discolys slik at du kan oppleve parken med fullt lyd og lysshow. Alle i bursdagen får lysende armbånd og ansiktsmaling! Du booker på helt vanlig måte og legger til ønsket mat og drikke i forbindelse med bestillingsprosessen.  Pris fra kr 204,- per person.

RUSH AFTER DARK PARTY! 

Har du lyst til å feire bursdag under Rush After Dark? Da anbefaler vi RUSH AFTER DARK PARTY. På Rush After Dark er det skikkelig partystemning i parken med lyset av, fullt lyd og lysshow og ekstra god stemning. Dette arrangerer vi hver fredag fra kl 20-22 (utenom skoleferier)

På Rush After Dark Party har du bursdagsrommet tilgjengelig fra 20.30 og vi avtaler når i løpet av hoppetiden dere ønsker å spise.

Alle hoppere får glowsticks og ansiktsmaling slik at dere kan komme i skikkelig After Dark-stemning! 

Inkludert i prisen på kr 239,- per person er muligheten til 2 timer hopp, saft, nachoschips, bursdagsrom med oppdekking, gave til bursdagsbarnet og kaffe til bursdagsforeldre.

RUSH HOME ALONE PARTY:

Rush Home Alone Party er vårt nyeste konsept og arrangeres hver lørdag fra kl 19-21 på forespørsel. Dette er et party der du og dine gjester får disponere parken helt uten andre hoppere!

I hele to timer kan dere hoppe og teste ut alle attraksjonene våre, kun avbrutt av tiden dere ønsker å spise. Vi dekker opp i cafe’en slik at dere har ekstra god boltreplass. Minimum 10 personer. 

Pris per person for 10-20 hoppere kr 599,- 

Pris per person fra og med 21 hoppere og oppover kr 189,-

Pris er eksklusiv mat og eventuelle andre tilvalg. 

Bestilling gjøres på epost til oss drammen@rushtrampolinepark.no

 

Nyttig informasjon om bursdagsfeiring på Rush:

 • Vi holder party for grupper på minimum 8 stk (10 stykk på Rush Home Alone Party)

 • Minimum alder: 3 år.

 • Maks antall jubilanter er 4 stk per selskap. Per jubilant utover 1 belastes et tillegg på kr 99,-

 • Inkludert i fra prisen er hoppetid, bursdagsrom med oppdekking, saft og vann etter hoppetiden, gave til bursdagsbarnet samt kaffe til bursdagsforeldre

 • Bursdagsvert som følger dere opp i bursdagsrommet

 • Egen kake kan medbringes

 • Mat (Pizza fra Dominos eller pølser) legges til etter ønsket antall i bestillingen

 • Drikke, slush, is med mer er tilgjengelig som tilvalg i bestillingsprosessen

 • Rush Antisklisokker er obligatorisk for alle hoppere. Ønsket antall legges til i bestillingen, eller kan kjøpes i resepsjonen hos oss.

Inviter alle gjester til 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere eiendeler i garderoben og se egen sikkerhetsvideo.

Når du legger inn bestilling, så bestiller du til det antallet dere tror dere blir. Vi ringer alle som har booket bursdag hos oss dagen før selskapet skal avholdes. Da kan vi justere meny og antall hoppere (minimum 8 hoppere på bursdag).

 

Valgfrihet:

Vi er opptatt av valgfrihet og har derfor bursdagspakker hvor man selv velger mat og antall. Vi anbefaler vår supergode pizza fra Dominos.

Brus, slush og is kan også velges som tilvalg. Vi har gode produkter for de med allergier. 

Digger dere å hoppe? I bestillingen kan du legge til 30 minutter ekstra hoppetid til en gunstig pris.

 

Booking:

Bursdager bestilles via nettet. Bruk knappen "bestill bursdag" øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket.

Depositum:

Ved bestilling av bursdag, belastes tilvalgsprodukter pluss et depositum på kroner 500,-.  Resterende oppgjør betales ved ankomst på bestilt tidspunkt. Bursdag kan avbestilles inntil 72 timer før bestilt tid, og da vil depositum bli refundert. Avbestilling gjøres skriftlig til drammen@rushtrampolinepark.no 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. 

Ved bursdagsfeiringer benyttes en engangserklæring som gjelder for de barna du har med deg. Engangserklæringen fylles ut i parken ved ankomst og signeres av den som er ansvarlig for bursdagen. Denne erklæringen har ingen varighet utover det ene arrangementet.

 

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antisklisokker obligatorisk for alle våre besøkende. Sokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush antisklisokkene kan også benyttes neste gang du besøker oss.

Lurer du på noe mer?

For mer info, ta gjerne kontakt med oss på e-post til drammen@rushtrampolinepark.no eller ring +47 32 88 58 00.