Bursdager
 
 

Skal du arrangere bursdag? Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan dere spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i parken. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy sammen på. Da parken har så mye variasjon er en bursdag hos oss like populær blandt de yngste som hos tenåringene. 

Vi holder party for grupper på minimum 8 stk.
Maks antall jubilanter er 4 stk per selskap. 

Inviter alle gjester til 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere eiendeler i garderoben og se egen sikkerhetsvideo. Til våre bursdager serverer vi pizza samt at pølse i brød kan velges. Du kan velge antall og type fra en meny i bookingen. Det finnes også flere alternativer for tilleggsvalg under bookingen.

Når du legger inn bestilling, så bestiller du til det antallet dere tror dere blir. Vi ringer alle som har booket bursdag hos oss dagen før selskapet skal avholdes. Da kan vi justere meny og antall hoppere (minimum 8 hoppere på bursdag).

I tillegg til våre supergøye bursdagsfeiringer har vi to bursdagsnyheter: Supermandag, Glow Party på onsdager og Rush After Dark.

RUSH FULL PAKKE BURSDAG

Usikker på hva du skal bestille? Rush Full Pakke Bursdag kombinerer den ultimate bursdagsopplevelsen med den enkleste bestillingsprosessen. Alt er forhåndsbestemt, alt du trenger å legge inn er totalt antall personer og informasjon om bursdagsbarn. Med Rush Full Pakke Bursdag hopper barna i 1,5 time før de følges opp til bursdagsrommet som disponeres i 45 minutter. Her serveres pizza (minimum 2 pizzastykker per person), saft, popcorn, slush og en deilig donut til dessert. Inkludert i prisen er også Rush Wristband til alle hoppere, gave til bursdagsbarnet, kaffe til bursdagsforeldre og sokker til hoppere som trenger det. Minimum 8 hoppere.

PS: Ved behov for pizzaer utover standardsortiment, slik som glutenfri pizza,  laktosefri pizza eller pizza med halal kjøtt, så kan dette legges til i tillegg.

Pris per person er kr. 379,-

SUPER-MANDAG!

Ønsker dere lenger hoppetid; Feir bursdagen din på mandager og få 30 minutter ekstra hopping inkludert i prisen. For å benytte dette tilbudet, velg en mandag i bookingsystemet og trykk på produktet Super-Mandag. Legg inn ønsket antall, mat og drikke, informasjon om bursdagsbarn og send inn bestillingen, så er du klappet og klar til Super-Mandag på Rush!

QUIZ-TIRSDAG!

Ønsker dere litt ekstra gøy etter hoppetiden? Feir din bursdag på tirsdager og få quiz inkludert i prisen! Bursdagsverten setter i gang quiz på bursdagsrommet etter at dere har spist, og kanskje vanker det til og med premie etterpå? Skriv "Quiz-tirsdag" under merknader ved bestilling, så legger vi det til for deg.

GLOW PARTY PÅ ONSDAGER!

Feir din bursdag på onsdager mellom kl 16 og 20 og opplev parken med fullt lyd og lysshow. Alle i bursdagen får lysende armbånd og ansiktsmaling! Du booker på helt vanlig måte!

RUSH AFTER DARK PARTY!

Har du lyst til å feire bursdag under Rush After Dark? Da anbefaler vi RUSH AFTER DARK PARTY (minimum 8 deltakere)! 

På Rush After Dark Party har du bursdagsrommet tilgjengelig fra Rush After Dark starter. På rommet står glowsticks og ansiktsmaling klar til dere slik at dere kan komme i skikkelig After Dark-stemning!  Dere bestemmer selv når i løpet av After Dark dere ønsker å spise - pizza bestilles fra Pizzabakeren og koster 199 kr per pizza (3-4 personer). Oppgi gjerne hvilke pizzaer dere ønsker ved bestilling, det kan velges mellom pizza med skinke, pepperoni, kylling eller margherita. Inkludert i prisen på kr 229 per person er 2 timer hopping, saft, bursdagsrom og nachos med rømmedressing og salsa (Rush sokker kr 44 kommer i tillegg om man ikke har disse fra før). Vi har begrenset med plasser, så vær rask med bestilling!

Sjekk neste dato for Rush After Dark under "Priser og åpningstider"!

VIKTIG: Bursdag til Rush After Dark bestilles på mail til hamar@rushtrampolinepark.no

 • RUSH BURSDAG
 • 1 time hopping med fri adgang til hele parken
 • Rush antisklisokker er obligatorisk og bestilles som tilvalg
 • 45 minutter i bursdagsrom etter hopping
 • Bursdagsvert
 • Saft og popcorn 
 • Gave til bursdagsbarnet (gymbag og gavekort)
 • Kaffe til jubilantens foresatte
 • Pizza fra Pizzabakeren eller pølser (velges som tilvalg og bestem antall selv)
 • Bursdagsinvitasjon finnes på vår hjemmeside
 • Kake kan medbringes
 • Brus eller slush kan velges som tilvalg
 • Pris varierer utfra matbestilling og eventuelle tilvalg, men vil ligge fra ca 283 kroner per barn
 • Bursdagen begynner 15 minutter før det tidspunktet som bookes (for utdeling av armbånd, sokker og gjennomgang av sikkerhetsvideo)

Valgfrihet:

Vi er opptatt av valgfrihet og har derfor bursdagspakker hvor man selv velger mat og antall. Vi anbefaler vår supergode pizza fra Pizzabakeren.

Brus og is kan også velges som tilvalg. Vi har gode produkter for de med allergier, så spør oss gjerne. 

Booking:

Bursdager bestilles via nettet. Bruk knappen "bestill bursdag" øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket. Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

For mer info, ta gjerne kontakt med oss på e-post til hamar@rushtrampolinepark.no eller ring 62 01 27 90.

Ved bestilling av bursdag, belastes et depositum på kroner 1000,-.. Resterende oppgjør betales ved ankomst på bestilt tidspunkt. Bursdag kan avbestilles inntil 72 timer før bestilt tid, og da vil depositum bli refundert. Avbestilling gjøres skriftlig til hamar@rushtrampolinepark.no 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. 

Ved bursdagsfeiringer benyttes en engangserklæring som gjelder for de barna du har med deg. Engangserklæringen fylles ut i parken ved ankomst og signeres av den som er ansvarlig for bursdagen. Denne erklæringen har ingen varighet utover det ene arrangementet.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antisklisokker obligatorisk for alle våre besøkende. Sokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush antisklisokkene kan også benyttes neste gang du besøker oss.