Skoler og foreninger

Vil dere ha en annerledes gymtime, skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

Er dere også interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

Priser per elev for skoleklasser (etter avtale) mandag til fredag mellom 10.00-16.00. Prisene gjelder ikke i skoleferier, på helligdager, planleggingsdager eller andre dager hvor det er skolefri.

Produkt Pris Tilleggsinformasjon
1 time hopp kr 105,- Mandag-fredag 10.00-16.00
1,5 time hopp kr 135,- Mandag-fredag 10.00-16.00
2 timer hopp kr 165,- Mandag-fredag 10.00-16.00
Rush sokker kr 35,- Mandag-fredag 10.00-16.00

Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler, og åpner gjerne parken utenfor ordinær åpningstid for større grupper, dersom det er ønskelig!

Ta kontakt med oss på hamar@rushtrampolinepark.no eller per telefon for et skreddersydd opplegg for akkurat dine ønsker og behov.

Teambuilding

Ta kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. Vi kan være vertskap for alle typer private forretningsarrangementer.

Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

Vi kan tilby:

  • Skredderydde løsninger tilpasset dere utenfor ordinær åpningstid
  • Møterom og møteromsfasiliteter som er perfekt for kreative møter
  • Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. Vi har også mange fine lagøvelser som bla dodgeball som passer perfekt for en gruppe, og også aktiviteter med morsomme kommunikasjonsoppgaver
  • Lunsjservering

Høres dette interessant ut; send e-post til hamar@rushtrampolinepark.no

Utdrikningslag

Skal du arrangere utdrikningslag? Hos oss kan dere samles for en ellevill start på dagen! Vi garanterer at alle muskler, inkludert lattermusklene, blir godt aktivert på utdrikningslag i Norges kuleste trampolinepark. Vi har muligheter for mange kule fellesaktiviteter, blant annet dodgeballkamper, slamdunk konkurranse, wipeout og laser maze challenge.

Vi minner om at det ikke er tillatt å innta alkohol før eller under besøk hos oss. Ta kontakt med oss på hamar@rushtrampolinepark.no for et skreddersydd opplegg for din gjeng. Hjertelig velkommen!