Skoler og Foreninger
 
 

Vil  dere ha en annerledes gymtime, skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

Er dere også interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

Priser per elev for skoleklasser (etter avtale) mandag til fredag mellom 10.00-16.00. Prisene gjelder ikke i skoleferier, på helligdager, planleggingsdager eller andre dager hvor det er skolefri.

Produkt Pris  Tilleggsinformasjon
1 time hopp kr 105,- Mandag-fredag Før 16.00
1,5 time hopp kr 135,-

Mandag-fredag Før 16.00

2 timer hopp kr 165,-  Mandag-fredag Før 16.00
Rush sokker kr 35,- Mandag-fredag Før 16.00

Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler!
Ta kontakt med oss på hamar@rushtrampolinepark.no eller per telefon for et skreddersydd opplegg for akkurat dine ønsker og behov.

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake