Trampolinekurs og camp
 
 

Minirush Academy

Dette er kurset for de alle minste hopperne (4-7 år). På Minirush Academy lærer barna seg kroppskontroll og koordinasjon. Ikke nok med det, de trener på å delta i en aktivitetsgruppe, følge instruksjoner og å samhandle med jevnaldrende. Her ligger hovedfokuset på lek og moro samtidig som barna utvikles i eget tempo. Kurset varer i 1 time per kursdag, går over 8 uker og koster kr. 1299,-

Aldersegrense: 4-7 år.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse om det skulle bli for få påmeldte

 

TRAMPOLINEKURS!

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Oppstart neste kurs: 

Torsdag 18.01.24 - Minirush Academy, nivå 1, 2 og 3

påmelding skjer på e-post til hamar@rushtrampolinepark.no

Under er generell info om kursene våre samt mål for de forskjellige nivåene: 

Kursene vil som vanlig være for både nybegynner- og viderekomne. De vil vare i 1,5 time og gå over åtte uker. Kurset varer i 1 time og siste 30 minutter er frihopp. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske og t-skjorte. Kursavgiften er 1699 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.

Målet for nivå 1 er å gjøre deltagerne komfortabel med trampoline hopping og diverse basis elementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs og en salto baklengs.

Målet for nivå 2 er å gjøre deltagerne komfortable med å skru saltoen sine i strak posisisjon. Vi vil jobbe med forover rotasjon og deretter bevege oss over på bakover roterende saltoer. 

Nivå 3 er tiltenkt deltakere som er veldig kjent med trampolinen, som allerede har ett godt nivå og ønsker å ta det ett steg videre. Deltakerne er forventet å kunne forover roterende og bakover roterende salto med skru.

Er du usikker på hvilket nivå du skal velge ber vi deg ta kontakt på mail slik at vi kan sende deg et informasjonsskriv.

 


Vi forbeholder retten til å avlyse om det skulle bli for lite påmeldte.

 

 

VELKOMMEN TIL CAMP PÅ RUSH

Vi på Rush synes at det er viktig å fremme fysisk aktivitet, vi arrangerer derfor Rush Camp flere ganger ila året. Her er det egne Camp ansvarlige som sørger for aktivitet, lek og moro fra kl 0800-1200, fra kl 1200-1500 er det frihopping for de campdeltakerne som ønsker det.

NESTE CAMP PÅ RUSH ER I VINTERFERIEN!

Campen går over 3 dager (26-28 februar) eller 5 dager (26 feb - 1 mars) og arrangeres fra 08.00 -12.00 mandag til onsdag eller mandag til fredag.

Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-15.00 disse dagene.

Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer. Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.

Campen koster kr. 1399,- for 3 dagers camp og kr. 1799,- for 5 dagers camp. Med i prisen får man Rush Gymbag og Rush antisklisokker! Høres dette spennende ut?

Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til: hamar@rushtrampolinepark.no 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake