Hoppe, leke, trene, trikse? Vi har garantert en aktivitet som passer for deg. 

Er du klar for Norges kuleste party?!

 

Vi kjører i gang vårt fantastiske lyd- og lysanlegg og gir deg muligheten til å hoppe på selvlysende trampoliner under Rush After Dark! To timers hopping  med fantastisk partystemning, glowsticks og ansiktsmaling for kun 239 kr.

 

Rush After Dark arrangeres annen hver fredag fra 20.00-22.00! (gjelder ikke i skoleferier)

 

Gå til riktig dato under ’Bestill hopping’, og klikk deretter på «After Dark» under billetter og sett inn antall du ønsker å bestille

 

Husk å møte opp i god tid – gjerne 20 minutter før, for å få tid til ansiktsmaling og å se sikkerhetsvideoen før hoppetiden starter.

Booking:

Vi har et begrenset antall plasser i parken. For å slippe bomtur, må du booke hoppetid på forhånd via våre nettsider. Bruk knappen «bestill nå» øverst på siden. Velg deretter datoen for Rush After Dark, og du vil få opp «After Dark» under produkter. Velg så antall og fullfør bestillingen. Betaling skjer ved bestilling. Våre kjøpsbetingelser kan du lese mer om her.

 

«Drop-in» besøk er selvsagt også mulig, men da risikerer du at parken er full.

 

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

Tilbake til alle aktiviteter

Trampolinekurs

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Mer

Rush Camp

Vi på Rush synes at det er utrolig viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Mer

Frihopping

Frihopping gir deg tilgang til alle våre superkule attraksjoner. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede. Minimumsalder i parken er 3 år.

Mer

Minisprett

Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt sammen med en voksen.

Mer

ER DU KLAR FOR BURSDAGSFEST?

Vi tør påstå at alle ELSKER å hoppe. Les mer om våre spretne bursdagspakker.