Hoppe, leke, trene, trikse? Vi har garantert en aktivitet som passer for deg. 

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

  • Kursene vil som være for både nybegynner- og viderekomne. De vil vare i 1,5 time og gå over åtte uker. Kurset varer i 1 time og siste 30 minutter er frihopp. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer t-skjorte gymbag og drikkeflaske. Kursavgiften er 1699 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.
  • Målet for nivå 1 er å gjøre deltagerne komfortabel med trampoline hopping og diverse basis elementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs og en salto baklengs.
  • Målet for nivå 2 er å gjøre deltagerne komfortable med å skru saltoen sine i strak posisisjon. Vi vil jobbe med forover rotasjon og deretter bevege oss over på bakover roterende saltoer.

Neste kurs starter opp 16.05.2024
Pris: 1699kr
For informasjon og påmelding, kontakt oss på haugesund@rushtrampolinepark.no

MiniRush Academy! 

Dette er kurset for de alle minste hopperne (4-7 år). På Minirush Academy lærer barna seg kroppskontroll og koordinasjon. Ikke nok med det, de trener på å delta i en aktivitetsgruppe, følge instruksjoner og å samhandle med jevnaldrende. Her ligger hovedfokuset på lek og moro samtidig som barna utvikles i eget tempo. Kurset varer fra 16.30-17.30 hver tirsdag i 8 uker og koster kr. 1299,-

Aldersgrense: 3-7 år.
Neste kurs starter opp høsten 2024

Tilbake til alle aktiviteter

Rush Camp

Vi på Rush synes at det er utrolig viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Mer

Frihopping

Frihopping gir deg tilgang til alle våre superkule attraksjoner. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede. Minimumsalder i parken er 3 år.

Mer

Minisprett

Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt sammen med en voksen.

Mer

Rush After Dark

Er du klar for Norges kuleste party?! Vi kjører i gang vårt fantastiske lyd- og lysanlegg og gir deg muligheten til å hoppe på selvlysende trampoliner under Rush After Dark! To timers hopping med fantastisk partystemning, glowsticks og ansiktsmaling for kun 239 kr.

Mer

ER DU KLAR FOR BURSDAGSFEST?

Vi tør påstå at alle ELSKER å hoppe. Les mer om våre spretne bursdagspakker.