Trampolinekurs og Camp
 
 

Minirush Academy

Dette er kurset for de alle minste hopperne (4-7 år). På Minirush Academy lærer barna seg kroppskontroll og koordinasjon. Ikke nok med det, de trener på å delta i en aktivitetsgruppe, følge instruksjoner og å samhandle med jevnaldrende. Her ligger hovedfokuset på lek og moro samtidig som barna utvikles i eget tempo. Kurset varer i 1 time per kursdag, går over 8 uker og koster kr. 1299,-

Kurset begynner kl 16:00 hver tirsdag!

Aldersegrense: 4-7 år.

Oppstart dato kommer!

VELKOMMEN TIL CAMP PÅ RUSH

Vi på Rush synes at det er ekstremt viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Så løsriv deg fra tastaturet eller pad'en og kom og hopp hos oss istedet! Vi arrangerer Rush Camp i alle ferier. 

NESTE CAMP PÅ RUSH KOMMER I VINTERFERIEN!

Campen går over 3 dager eller 5 dager og arrangeres fra 08.00 -12.00 mandag til onsdag eller mandag til fredag.

Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-15.00 disse dagene.

Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer. Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.

Campen koster kr. 1399,- for 3 dagers camp og kr. 1799,- for 5 dagers camp. Med i prisen får man Rush Gymbag og Rush antisklisokker! Høres dette spennende ut?

Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til: haugesund@rushtrampolinepark.no 

TRAMPOLINEKURS OPPSTART 11 JANUAR 2024

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Dato for oppstart av neste kurs er satt! Torsdag 11 Januar 2023 fra kl.16.00 - 17.30 (Nivå 1) og kl.17.30 - 19.00 (Nivå 2). Kursene vil bli arrangert hver torsdag i 8 uker. Kurset vil bestå av 1 time med instruksjon og deretter 30 minutter frihopp. Du må gjerne ta kontakt med oss på haugesund@rushtrampolinepark.no for å melde deg på kurs eller for mer informasjon. 

 

Under er generell info om kursene våre samt mål for de forskjellige nivåene: 

Kursene vil vare i 1,5 time hvorav kursdelen varer i en time og de siste 30 minuttene er frihopp. Kursene egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske og t-skjorte. Kursavgiften er 1699 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.

 

Målet for nivå 1 er å gjøre deltagerne komfortabel med trampolinehopping og diverse basiselementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs og en salto baklengs.

Målet for nivå 2 er å gjøre deltagerne komfortable med å skru saltoene sine i strak posisjon. Vi vil jobbe med forover rotasjon og deretter bevege oss over på bakover roterende saltoer.

Er du usikker på hvilket nivå du skal velge ber vi deg ta kontakt på mail slik at vi kan sende deg et informasjonsskriv.


Pris: 1699kr
For informasjon og påmelding, kontakt oss på haugesund@rushtrampolinepark.no!

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake