Hoppe, leke, trene, trikse? Vi har garantert en aktivitet som passer for deg. 

Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt sammen med en voksen.

Alder 0-6 år.
 

Priser:

1 barn og 1 forelder kr 219,- for 1 time og 249,- for 1,5 timer (kun sokker må kjøpes i tillegg). Se «Priser og Åpningstider» for nærmere informasjon.

 

Tidspunkt:

Lørdager fra 09:30-11.00

Søndager fra kl. 09:30 – 11:00
 

Booking:

Vi har et begrenset antall plasser i parken. For å slippe bomtur, må du booke hoppetid på forhånd via våre nettsider. Bruk knappen «bestill nå» øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket, da må du velge en annen tid. Betaling skjer ved bestilling. Våre kjøpsbetingelser kan du lese mer om her.

 

«Drop-in» besøk er selvsagt også mulig, men da risikerer du å måtte vente hvis parken er full.

 

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

Antisklisokker

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake til alle aktiviteter

Rush Camp

Vi på Rush synes at det er utrolig viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Mer

Frihopping

Frihopping gir deg tilgang til alle våre superkule attraksjoner. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede. Minimumsalder i parken er 3 år.

Mer

Rush After Dark

Er du klar for Norges kuleste party?! Vi kjører i gang vårt fantastiske lyd- og lysanlegg og gir deg muligheten til å hoppe på selvlysende trampoliner under Rush After Dark! To timers hopping med fantastisk partystemning, glowsticks og ansiktsmaling for kun 239 kr.

Mer

Trampolinekurs

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Mer

ER DU KLAR FOR BURSDAGSFEST?

Vi tør påstå at alle ELSKER å hoppe. Les mer om våre spretne bursdagspakker.