Bursdager
 
 

Skal du arrangere bursdag? Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Bursdagsfeiringer på Rush gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan dere spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «battle beam», falle ned i airbagen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i parken. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer, er dette en super måte å ha det gøy sammen på. Da parken har så mye variasjon er en bursdag hos oss like populær blant de yngste som hos tenåringene. 

NYHET! Vi synes bursdagsfeiringer skal ha skikkelig partystemning og derfor har vi freshet opp bursdagsrommene våre! Nå har vi flere black lights, nye, kule, glow in the dark figurer på veggene og glow in the dark servise som gir den ultimate partystemningen. Som tilvalg kan man også bestille vår glow pakke med ansiktsmaling og glowsticks til bursdagsrommet.

 

Våre supergøye bursdagsfeiringer består av disse bursdagskonseptene:

 • Rush party (mandag-søndag)

 • Rush full pakke party (mandag-søndag)

 • Minisprett Party

 • Supermandag party (mandager)

 • Glow party (onsdager)

 • Rush After Dark Party (annenhver fredag kl 20-22)

 

RUSH PARTY

Rush party er vårt mest tilgjengelige bursdagsprodukt som kan bestilles mandag til søndag. Denne bursdagen består av 1 time hopp i et eldorado av trampoliner, og deretter har dere 45 minutter tilgjengelig på ett av våre bursdagsrom til bespisning. Dere kan også legge til 30 minutter ekstra hoppetid i forbindelse med bestillingen om dere ønsker det. Vi er opptatt av valgfrihet, og derfor kan ønsket mat og tilvalg legges til når dere bestiller. Dette kan justeres når vi ringer dere dagen før.  Inkludert i prisen er hoppetid, gave til bursdagsbarnet, saft og vann til hopperne etter hoppetiden og kaffe til bursdagsforeldre. Pris fra kr 204,- per person.

RUSH FULL PAKKE PARTY

Usikker på hva du skal bestille? Rush Full Pakke Party kombinerer den ultimate bursdagsopplevelsen med den enkleste bestillingsprosessen. Alt er forhåndsbestemt, alt du trenger å legge inn er totalt antall personer, informasjon om bursdagsbarn og velge hvilke pizzaer. Med Rush Full Pakke Party hopper barna i 1,5 time før de følges til bursdagsrommet som disponeres i 45 minutter. Her serveres pizza (minimum 2 pizzastykker per person), saft, popcorn, slush og en deilig donut til dessert. Inkludert i prisen er også Rush Wristband til alle hoppere, gave til bursdagsbarnet, kaffe til bursdagsforeldre og sokker til hoppere som trenger det. Minimum 8 hoppere.

PS: Ved behov for pizzaer utover standardsortiment, slik som glutenfri pizza, laktosefri pizza eller pizza med halal kjøtt, så kan dette velges mot et tillegg i pris.

Rush full pakke er tilgjengelig mandag-søndag.

Pris per person er kr. 379,-

MINISPRETT PARTY

Minisprett Party er for alle som digger Minisprett og har lyst til å feire bursdagen i eget partyrom etter hoppetiden!

Bursdagen inkluderer 1 time hopp på Minisprett (arrangeres hver lørdag og søndag fra kl 10-11) og 45 minutter i bursdagsrommet etterpå. Der serveres det pølse i brød, MER/Kuli juice og saft til drikke, og hver sin egen pakke med Cartoonies sjokoladekjeks. Inkludert i prisen er også gave til bursdagsbarnet, Rush antisklisokker til barna og kaffe til bursdagsforeldre. I tillegg kommer Rushie på besøk på partyrommet og overleverer bursdagsgaven og synger bursdagssangen!

Pris er kr 299,- per person. Aldersgrense er 0-6 år og 1 voksen kommer gratis inn i parken sammen med barnet. 

SUPERMANDAG PARTY!

Supermandag bursdag er Rush Party med 30 minutter ekstra inkludert i prisen! Dette er partyet for deg som ønsker lenger hoppetid og er tilgjengelig hver mandag. For å benytte dette tilbudet, velg en mandag i bookingsystemet og trykk på produktet Super-Mandag. Legg inn ønsket antall, mat og drikke, informasjon om bursdagsbarn og send inn bestillingen, så er du klappet og klar til Super-Mandag på Rush! Pris fra kr 204,- per person.

GLOW PARTY PÅ ONSDAGER!

Feir ditt Rush Party på onsdager og det blir til et GLOW PARTY. Hver onsdag mellom kl 16 og 20 skrur vi av lyset og på med ekstra discolys slik at du kan oppleve parken med fullt lyd og lysshow. Alle i bursdagen får lysende armbånd og ansiktsmaling! Du booker på helt vanlig måte og legger til ønsket mat og drikke i forbindelse med bestillingsprosessen.  Pris fra kr. 204,- per person.

RUSH AFTER DARK PARTY!

Har du lyst til å feire bursdag under Rush After Dark? Da anbefaler vi RUSH AFTER DARK PARTY. På Rush After Dark er det skikkelig partystemning i parken med lyset av, fullt lyd og lysshow og ekstra god stemning. Dette arrangerer vi annenhver fredag fra kl 20-22 (utenom skoleferier)

På Rush After Dark Party har du bursdagsrommet tilgjengelig fra 20.30 og vi avtaler når i løpet av hoppetiden dere ønsker å spise.

Alle hoppere får glowsticks og ansiktsmaling slik at dere kan komme i skikkelig After Dark-stemning! 

Legg inn ønsket antall, mat og drikke, informasjon om bursdagsbarn og send inn bestillingen, så er du klappet og klar til Rush After Dark party på Rush.

Inkludert i prisen på kr 239,- per person er muligheten til 2 timer hopp, saft, bursdagsrom med oppdekking, gave til bursdagsbarnet og kaffe til bursdagsforeldre.

 

Nyttig informasjon om bursdagsfeiring på Rush:

 • Vi holder party for grupper på minimum 6 stk 

 • Minimum alder: 3 år.

 • Maks antall jubilanter er 4 stk per selskap. Per jubilant utover 1 belastes et tillegg på kr 129,-

 • Flere gjester enn du klarer å booke til? kontakt oss så sjekker vi tilgjengelighet for når vi kan slå sammen to rom til ett stort.

 • Inkludert i fra prisen er hoppetid, bursdagsrom med oppdekking, saft og vann etter hoppetiden, gave til bursdagsbarnet samt kaffe til bursdagsforeldre

 • Bursdagsvert som følger dere opp i bursdagsrommet

 • Egen kake kan medbringes

 • Mat (Pizza fra Dominos eller pølser) legges til etter ønsket antall i bestillingen 

 • Drikke, slush, is med mer velges er tilgjengelig som tilvalg i bestillingsprosessen

 • Rush Antisklisokker er obligatorisk for alle hoppere. Ønsket antall legges til i bestillingen, eller kan kjøpes i resepsjonen hos oss.

 • Av sikkerhetsmessige årsaker tillates ikke isfakler, kun vanlige kakelys. Disse tennes i samarbeid med våre bursdagsverter, slik at vi kan kaste i egnet beholder etter bruk.

Inviter alle gjester til 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere eiendeler i garderoben og se egen sikkerhetsvideo.

Når du legger inn bestilling, så bestiller du til det antallet dere tror dere blir. Vi ringer alle som har booket bursdag hos oss dagen før selskapet skal avholdes. Da kan vi justere meny og antall hoppere (minimum 6 hoppere på bursdag).

Booking:

Bursdager bestilles via nettet. Bruk knappen "bestill bursdag" øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket.

Depositum:

Ved bestilling av bursdag, belastes tilvalgsprodukter pluss et depositum på kroner 500,-.  Resterende oppgjør betales ved ankomst på bestilt tidspunkt. Bursdag kan avbestilles inntil 72 timer før bestilt tid, og da vil depositum bli refundert. Avbestilling gjøres skriftlig til larvik@rushtrampolinepark.no 

 

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antisklisokker obligatorisk for alle våre besøkende. Sokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush antisklisokkene kan også benyttes neste gang du besøker oss.

Lurer du på noe mer?

For mer info, ta gjerne kontakt med oss på e-post til larvik@rushtrampolinepark.no eller ring +47 33 50 21 90.