Hoppe, leke, trene, trikse? Vi har garantert en aktivitet som passer for deg. 

Vi på Rush synes at det er utrolig viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Så løsriv deg fra tastaturet eller pad’en og kom og hopp hos oss i stedet! Vi arrangerer Rush Camp i høst, vinter og sommerferien.

 

NESTE CAMP PÅ RUSH ER I SOMMERFERIEN (UKE 26 OG 33)!

  • Campen går over 3 dager eller 5 dager og arrangeres fra 08.00 -12.00 mandag til onsdag eller mandag til fredag.
  • Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-15.00 disse dagene.
  • Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer. Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.
  • Campen koster kr. 1399,- for 3 dagers camp og kr. 1799,- for 5 dagers camp. Med i prisen får man Rush T-skjorte og Rush antisklisokker! Høres dette spennende ut?

 

Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til: oslo@rushtrampolinepark.no

Tilbake til alle aktiviteter

Frihopping

Frihopping gir deg tilgang til alle våre superkule attraksjoner. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede. Minimumsalder i parken er 3 år.

Mer

Minisprett

Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt sammen med en voksen.

Mer

Rush After Dark

Er du klar for Norges kuleste party?! Vi kjører i gang vårt fantastiske lyd- og lysanlegg og gir deg muligheten til å hoppe på selvlysende trampoliner under Rush After Dark! To timers hopping med fantastisk partystemning, glowsticks og ansiktsmaling for kun 239 kr.

Mer

Trampolinekurs

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Mer

Voksensprett

Voksne er selvfølgelig alltid velkommen i parken, men på dette arrangementet er parken åpen kun for dem. Har du lyst til å utfordre vennegjengen på battlebeam’en, spille dodgeball eller få deg en treningsøkt utenom det vanlige i et eldorado av trampoliner på vegger og gulv?

Mer

ER DU KLAR FOR BURSDAGSFEST?

Vi tør påstå at alle ELSKER å hoppe. Les mer om våre spretne bursdagspakker.