Betaling og sikkerhet

Betaling skjer ved belastning av kreditt- eller debetkort. Person- og brukerkontoinformasjon i betalingsløsningen er kryptert, slik at ingen skal kunne misbruke den. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.

Betaling kan gjøres med Visa og MasterCard.

Kredittkorttransaksjoner skjer på en separat sikret server med full kryptering av alle kredittkortopplysninger. Rush samarbeider med Adyen/Roller Payment for å opprettholde en sikker betalingsløsning. Denne løsningen oppfyller alle Adyen/Roller Payments krav for sikre betalingsløsninger. Dine kredittkortopplysninger vil ikke bli gjort tilgjengelige for andre virksomheter eller organisasjoner.

Aldersgrense for kjøp av billetter via nett

Aldersgrense for kjøp av billett via nettsiden vår er 13 år. Personer under 13 år skal ha samtykke fra foresatte før eventuelt kjøp av billetter og aksept av kjøpsbetingelsene.

Alle besøkende er pålagt å sette seg inn i Rush sine sikkerhetsregler før de kan hoppe i parken. 

Det er 3 års aldersgrense ved hopp i parken. Unntaket er på «minisprett» der aldersgrensen er 0-6 år.

Om billetten og billettens gyldighet

Billetter kjøpt på nett er gyldig for bruk i Rush trampolinepark som spesifisert på billetten (sted, dato og tid). Ved kjøp på nett mottas en bestillingsbekreftelse med booking nummer. Bekreftelsen sendes pr e-post. Online billetter kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud enn de kommunisert av Rush trampolinepark.

Booking nummer fremvises ved innsjekk i resepsjonen og det utleveres inngangsarmbånd for bestilt tid. Du er ansvarlig for misbruk av online billett, så ta nødvendige forholdsregler for å hindre misbruk. Et hvert forsøk på misbruk/forfalskning av billetter betraktes som en dokumentforfalskning og vil bli politianmeldt.

Alle priser inkluderer til enhver tid gjeldende mva-satser. Rush trampolinepark påtar seg intet ansvar for eventuelle trykkfeil eller senere prisendringer.
Av sikkerhetshensyn forbeholder vi oss retten til å be gjester forlate parken og til å stenge attraksjoner uten forhåndsvarsel. Ved brudd på våre sikkerhetsregler eller anmodninger fra de ansatte kan det medføre inndragning av hoppetid, samt bortvisning fra parken.

Leveringsbetingelser

Online billetter vil bli levert til angitt e-postadresse kort tid etter vi har mottatt din bestilling. Du vil motta en e-postbekreftelse med en oppsummering av din bestilling. Rush trampolinepark påtar seg ikke ansvar for forsinkelser i levering som skyldes tekniske problemer. Det beregnes ingen gebyrer.

Ubenyttede billetter refunderes ikke.

Bestilling av billetter med rabatt, gavekort eller klippekort

Gavekort kjøpes via nettsiden eller ved oppmøte i park. Ved bestilling av hoppetid som skal betales med gavekort, så legges gavekortnummeret inn. Gavekort kjøpt etter august 2023 har 1 års gyldighet. 
Ved bestilling av billetter som er berettiget rabatt, så gjøres det ved oppmøte i park, på epost eller pr telefon.

Ved bruk av klippekort som betaling, så benytter man informasjon mottatt ved kjøp. Klippekort er personlig og må fremvises ved ankomst i park.

Angrerett og force majeure

Ved kjøp av billetter på internett har du ikke angrerett, jfr. Angrerettloven §22 bokstav m. Her fremgår det at angrerett gjelder ikke avtaler om «…tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester». Tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle våre billetter og produkter. I slike tilfeller henvises det til gjeldende avbestillingsregler.

Avbestillingsregler

Bursdag må avbestilles inntil 72 timer før booket tid, for å få depositum refundert. Avbestilling gjøres skriftlig til oslo@rushtrampolinepark.no. Navn på bestiller, bookingnummer og tidspunkt for bestilt tid, må følge avbestillingen.

Du kan avbestille kjøpte nettbilletter innen 72 timer før booket tid. Avbestilling gjøres skriftlig til oslo@rushtrampolinepark.no. Navn på bestiller, bookingnummer og tidspunkt for bestilt tid, må følge avbestillingen.

Du kan flytte kjøpte nettbilletter inntil 24 timer før booket tid. Flytting gjøres skriftlig til oslo@rushtrampolinepark.no eller pr telefon. Navn på bestiller, bookingnummer og tidspunkt for ny ønsket tid, må tas med i eposten.

Vi anbefaler alle hoppere å møte opp senest 15 minutter før bestilt tid. Ved for sent oppmøte, forkortes hoppetiden.

ER DU KLAR FOR BURSDAGSFEST?

Vi tør påstå at alle ELSKER å hoppe. Les mer om våre spretne bursdagspakker.