Trampolinekurs og Rush Camp
 
 

MINIRUSH ACADEMY - DATO KOMMER!

Dette er kurset for de alle minste hopperne (4-7 år). På Minirush Academy lærer barna seg kroppskontroll og koordinasjon. Ikke nok med det, de trener på å delta i en aktivitetsgruppe, følge instruksjoner og å samhandle med jevnaldrende. Her ligger hovedfokuset på lek og moro samtidig som barna utvikles i eget tempo. Kurset varer i 1 time per kursdag (16.30-17.30), går over 8 uker og koster kr. 1299,-

Aldersgrense: 4-7 år.

Oppstart: Dato kommer! 

Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til: oslo@rushtrampolinepark.no

Påmelding er bindende og vi har begrenset med plasser.

TRAMPOLINEKURS

Under er generell info om kursene våre samt mål for de forskjellige nivåene: 

Kursene vil som vanlig være for både nybegynner- og viderekomne. De vil vare i 1,5 time og gå over åtte uker og det vil være opphold i ferier i distriktene. Kurset varer i 1 time og siste 30 minutter er frihopp. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske, sokker og t-skjorte. Kursavgiften er 1699 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.

Målet for nivå 1 er å gjøre deltakerne komfortabel med trampoline hopping og diverse basis elementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs og en salto baklengs. Melder man seg på dette kurset trenger man ingen erfaring, men det er viktig at barna følger med og ønsker å lære.

Målet for nivå 2 er ment for deltakere som kan utføre salto forlengs/baklengs og ønsker å løre nye posisjoner i saltoen, samt lære seg å skru samtidig som de utfører saltoen.

Målet for nivå 3 er tiltenkt deltakere som er veldig kjent med trampoline, som allerede har et godt nivå og ønsker å ta det ett steg videre. Deltagerne er forventet å kunne forover og bakover roterende salto med skru. Deltakerne behersker det godt og ønsker å lære mer avanserte hopp, herunder dobbelt-roterende salto.

Er du usikker på hvilket nivå du skal velge ber vi deg ta kontakt på mail slik at vi kan sende deg et informasjonsskriv.

Pris: 1699kr
For informasjon og påmelding, kontakt oss på: oslo@rushtrampolinepark.no

Ved påmelding ønsker vi navn og alder på barn og e-mail og telefonnummer til foresatt. 

Oppstart: 11 Januar 2024 (neste kursdato oppstart april)

Nivå 1 torsdager kl 16:00 -17:30

Nivå 2 torsdager kl 17:00 -18:30

Nivå 3 torsdager kl 18:00 - 19:30

Gjennomføring tas forbehold om nok påmeldte.

VELKOMMEN TIL CAMP PÅ RUSH

Vi på Rush synes at det er ekstremt viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Så løsriv deg fra tastaturet eller pad'en og kom og hopp hos oss istedet! Vi arrangerer Rush Camp i alle ferier. 

NESTE CAMP PÅ RUSH ER I SOMMERFERIEN (UKE 26 OG UKE 33)!

Campen går over 3 dager eller 5 dager og arrangeres fra 08.00 -12.00 mandag til onsdag eller mandag til fredag.

Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-15.00 disse dagene.

Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer. Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.

Campen koster kr. 1399,- for 3 dagers camp og kr. 1799,- for 5 dagers camp. Med i prisen får man Rush Gymbag og Rush antisklisokker! Høres dette spennende ut?

Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til: oslo@rushtrampolinepark.no

Alder fra og med 7 år.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende. Gjennomføring tas forbehold om nok påmeldte.

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.