Trampolinekurs

 

TRAMPOLINEKURS

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Neste kurs har oppstart 16.januar, og vil gå over 8 torsdager. NB! Torsdag 27.februar utgår grunnet vinterferie. Siste kursdag blir 12.mars.
Påmelding skjer via mail til: stavanger@rushtrampolinepark.no

 

Under er generell info om kursene våre samt mål for de forskjellige nivåene: 

Kursene vil som vanlig være for både nybegynner- og viderekomne. De vil vare i 1,5 time og gå over åtte uker. Kurset varer i 1 time og siste 30 minutter er frihopp. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske og t-skjorte. Kursavgiften er 1600 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.

 

Målet for nivå 1 er å gjøre deltagerne komfortabel med trampoline hopping og diverse basis elementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs og en salto baklengs. Passer for barn over 7 år.

Målet for nivå 2 er å gjøre deltagerne komfortable med å skru saltoen sine i strak posisisjon. Vi vil jobbe med forover rotasjon og deretter bevege oss over på bakover roterende saltoer. Passer for barn over 9 år.

 

Påmelding til trampolinekurs gjøres på mail til stavanger@rushtrampolinepark.no

 

 

 

VELKOMMEN TIL CAMP PÅ RUSH

 

Trampolinecamp har blitt svært populært, og har nå blitt arrangert de siste skoleferiene vi har hatt. 

Neste camp vil være i vinterferien, uke 9. 

Campen vil gå over 3 dager og 5 dager, og arrangeres fra 08.00 -12.00 mandag til onsdag eller mandag til fredag.
Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-13.00 disse dagene.

Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer.....

Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.

Campen koster kr. 1300,- for 3 dagers og 1700,- for 5 dagers og med i prisen får man Rush-sokker, Rush t-skjorte og vår superkule Rush drikkeflaske!

Påmelding: Send mail med navn, føldselsdato og kontakinformasjon til foresatt på stavanger@rushtrampolinepark.no

 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.