Trampolinekurs / Camp
 
 

 

Minirush Academy

Neste kurs starter 25.04 og går over 8 tirsdager.

Dette er kurset for de alle minste hopperne (4-7 år). På Minirush Academy lærer barna seg kroppskontroll og koordinasjon. Ikke nok med det, de trener på å delta i en aktivitetsgruppe, følge instruksjoner og å samhandle med jevnaldrende. Her ligger hovedfokuset på lek og moro samtidig som barna utvikles i eget tempo. Tidspunkt er 16:45-17:45, og pris for hele kurset er 1299,-

Aldersegrense: 4-7 år.

 

TRAMPOLINEKURS NIVÅ 1 OG 2

Neste kurs starter 25.04 og går over 8 tirsdager.

Kurset varer i 1,5 time per gang.

Tid: Kl. 17.00 - 18.30: Nivå 1. (Nybegynner) og  18:00-19:30 Nivå 2. (Noe erfaring)

 

Kurset egner seg for barn i alderen 7 - 13 år, og er perfekt både for dem som vil lære seg grunnleggende trampolineferdigheter og de som vil øve inn mer avanserte triks. 

Påmelding sendes til stavanger@rushtrampolinepark.no med navn, fødselsdato, kontaktinformasjon til de foresatte og ønsket nivå. 

Pris: 1699,- for 8 uker. 

 

Under er generell info om kursene våre samt mål for de forskjellige nivåene: 

Kursene vil som vanlig være for både nybegynner- og viderekomne. De vil vare i 1,5 time og gå over åtte uker. Kurset varer i 1 time og siste 30 minutter er frihopp. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske og t-skjorte. Kursavgiften er 1699 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.

Målet for nivå 1 er å gjøre deltagerne komfortabel med trampoline hopping og diverse basis elementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs og en salto baklengs.

Målet for nivå 2 er å gjøre deltagerne komfortable med å skru saltoen sine i strak posisisjon. Vi vil jobbe med forover rotasjon og deretter bevege oss over på bakover roterende saltoer. 

Er du usikker på hvilket nivå du skal velge ber vi deg ta kontakt på mail slik at vi kan sende deg et informasjonsskriv.


For mer info om kurs, send mail til stavanger@rushtrampolinepark.no

Vi forbeholder oss retten til å slå sammen tidspunkt for kurs eller kansellere ved for få påmeldte.

 

VELKOMMEN TIL CAMP PÅ RUSH

Vi på Rush synes at det er ekstremt viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Så løsriv deg fra tastaturet eller pad'en og kom og hopp hos oss istedet! Vi arrangerer Rush Camp i alle ferier. 

NESTE CAMP PÅ RUSH ER I SOMMERFERIEN!

Sommercamp på Rush arrangeres i uke 26 og 32, du kan da velge mellom 3 dagers camp og 5 dagers camp.

Campen arrangeres fra 08.00 -12.00. Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-15.00 disse dagene.


Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer.....

Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.

Det koster kr. 1399,- for 3 dagers camp og 1699,- for 5 dagers camp. Med i prisen får man Rush Gymbag, Rush t-skjorte og Rush antisklisokker! Høres dette spennende ut? Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til:stavanger@rushtrampolinepark.no

Vi forbeholder oss retten til å avlyse campen ved for få påmeldinger.

 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.