Trampolinekurs
 
 

 

Minirush Academy - oppstart 29. oktober kl. 16.00!

Dette er kurset for de alle minste hopperne (4-7 år). På Minirush Academy lærer barna seg kroppskontroll og koordinasjon. Ikke nok med det, de trener på å delta i en aktivitetsgruppe, følge instruksjoner og å samhandle med jevnaldrende. Her ligger hovedfokuset på lek og moro samtidig som barna utvikles i eget tempo. Kurset varer i 1 time per kursdag, går over 8 uker og koster kr. 1200,- Kurset arrangeres hver torsdag mellom 29. oktober og 17. desember, fra 16.00-17.00.

Aldersegrense: 4-7 år.

TRAMPOLINEKURS

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Oppstart for neste trampolinekurs er 29. oktober, og vil gå hver torsdag i 8 uker. Siste kursdag blir dermed 17. desember.

Kurset vil gå fra klokken 17.00-18.30.
Påmelding skjer via mail til: stavanger@rushtrampolinepark.no

 

Under er generell info om kurset vårt: 

Kurset vil som vanlig være for både nybegynnere og viderekomne. De vil vare i 1,5 time og gå over åtte uker. Kursdelen varer i 1 time og de siste 30 minuttene er frihopp. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske og t-skjorte. Kursavgiften er 1600 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å avlyse kursene ved for få påmeldte.

Etter første kursdag ser vi for oss å ha oversikt over den enkeltes ferdighetsnivå, og tilpasser øvelsene etter dette. Det kan derfor forekomme at enkelte deltakere får lære mer avanserte øvelser før andre. 

 

Påmelding til trampolinekurs gjøres på mail til stavanger@rushtrampolinepark.no

 

VELKOMMEN TIL CAMP PÅ RUSH

Vi på Rush synes at det er ekstremt viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Så løsriv deg fra tastaturet eller pad'en og kom og hopp hos oss istedet! Vi arrangerer Rush Camp i alle ferier foruten juleferien. 

Campen går over 3 dager og 5 dager, og arrangeres fra 08.00 -12.00 mandag til onsdag eller mandag til fredag.
Deltakere som ønsker det vil også ha mulighet til å benytte parken til frihopping og bursdagsrom til avslapning fra 12.00-15.00 disse dagene.


Det blir masse kule aktiviteter, leker, konkurranser og dodgeballkamper med mer.....

Deltakerne tar med egen matpakke, eventuelt kan mat kjøpes i vår café.

Campen koster kr. 1300,- for 3 dagers og 1700,- for 5 dagers og med i prisen får man Rush Gymbag, Rush t-skjorte og vår superkule Rush drikkeflaske! Høres dette spennende ut? Send påmelding på mail med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon til foresatt til:stavanger@rushtrampolinepark.no

Neste Rush Camp blir i høstferien fra og med 5. oktober.

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.