Hoppe, leke, trene, trikse? Vi har garantert en aktivitet som passer for deg. 

Voksne er selvfølgelig alltid velkommen i parken, men på dette arrangementet er parken åpen kun for dem. Har du lyst til å utfordre vennegjengen på battlebeam’en, spille dodgeball eller få deg en treningsøkt utenom det vanlige i et eldorado av trampoliner på vegger og gulv? Da anbefaler vi å teste ut Voksensprett torsdager kl 20.00-21.00!

Tilbake til alle aktiviteter

Rush Camp

Vi på Rush synes at det er utrolig viktig med fysisk aktivitet. Generelt beveger vi oss alt for lite, og ferier og langhelger er typiske tilfeller hvor barn sitter mye foran datamaskiner og skjermer. Mange barn og unge sitter stille store deler av sin våkne tid, og dette ønsker vi å endre på.

Mer

Frihopping

Frihopping gir deg tilgang til alle våre superkule attraksjoner. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede. Minimumsalder i parken er 3 år.

Mer

Minisprett

Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt sammen med en voksen.

Mer

Rush After Dark

Er du klar for Norges kuleste party?! Vi kjører i gang vårt fantastiske lyd- og lysanlegg og gir deg muligheten til å hoppe på selvlysende trampoliner under Rush After Dark! To timers hopping med fantastisk partystemning, glowsticks og ansiktsmaling for kun 239 kr.

Mer

Trampolinekurs

Velkommen til trampolinekurs hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Mer

ER DU KLAR FOR BURSDAGSFEST?

Vi tør påstå at alle ELSKER å hoppe. Les mer om våre spretne bursdagspakker.