Bursdager

Skal du arrangere barnebursdag i Trondheim? Vi tør å påstå at alle barn ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser barna sent vil glemme. Her kan de spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen. Uansett ferdighetsnivå, er dette en super måte å ha det gøy sammen på. Da parken har så mye variasjon er en bursdag hos oss like populær blandt de yngste som hos tenåringene.

Vi holder party for barn i grupper på minimum 8 stk. Minimum alder: 4 år.

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere eiendeler i garderoben og se egen sikkerhetsvideo. På våre bursdager serverer vi pizza samt at pølse i brød kan velges. Du kan velge antall og type fra en meny i bookingen. Det finnes også flere alternativer for tilleggsvalg under bookingen.

I tillegg til våre supergøye bursdagsfeiringer har vi bursdagstilbudene:
Supermandag, Glow party på onsdager og Rush After Dark Party.

SUPER-MANDAG OG SUPER-FREDAG!

Ønsker dere lenger hoppetid; Feir bursdagen din på mandager eller fredager, og få 30 minutter ekstra hopping inkludert i prisen. For å benytte dette tilbudet, book bursdag på nettsiden vår og legg inn kommentar i bookingen om at du ønsker å benytte deg av tilbudet. Vi legger til den ekstra halve timen i forkant av booket tid, og sender deg oppdatert bekreftelse.

GLOW PARTY PÅ ONSDAGER!

Feir din bursdag på onsdager mellom kl 16 og 20 og opplev parken med fullt lyd og lysshow. Alle i bursdagen får lysende armbånd og ansiktsmaling! Du booker på helt vanlig måte!

RUSH AFTER DARK PARTY!

Har du lyst til å feire bursdag under Rush After Dark? Det får du nå muligheten til når vi lanserer nyheten RUSH AFTER DARK PARTY. 

På Rush After Dark Party så får du bursdagsrommet tilgjengelig når Rush After Dark starter. På rommet står glowsticks og ansiktsmaling klar til dere slik at dere kan komme i ekte after dark stemning!  Dere bestemmer selv når i løpet av after dark dere ønsker og spise. Inkludert i prisen på kr 250 pr person er 2 pizza slice, saft og nachos med rømmedressing og salsa (Rush sokker kr 30 kommer i tillegg om man ikke har disse fra før, minimum 8 deltakere). Vi har begrenset med plasser, så vær rask med bestilling!
VIKTIG: Bursdag til Rush After Dark bestilles på mail til trondheim@rushtrampolinepark.no

 • Bursdagen vil inneholde:
 • Sikkerhetsopplæring/video (obligatorisk)
 • 1 time hopping i parken med fri adgang til alle aktiviteter
 • Eget bursdagsrom (legges til kroner 100,- på bestilling)
 • Egen bursdagsvert
 • Pizza fra Pizzabakeren eller pølser (velg antall selv)
 • Saft inngår som standard ved bestilling av eget bursdagsrom (kan byttes mot brus eller juice i egen meny)
 • Popcorn inngår som standard
 • Is (Lolipop) kan bestilles i egen meny
 • Rush antisklisokker (legges til med pris kroner 30,- per par)
 • Fri kaffe til 2 voksne
 • Gave til bursdagsbarnet inngår som standard (ekstra bursdagsbarn koster kr. 100)
 • Kake kan medbringes
 • Bursdagen begynner 15 minutter før det tidspunktet som bookes (for utdeling av armbånd, sokker og gjennomgang av sikkerhetsvideo)

Pris barnebursdag:

Vi har dessverre ingen fast pris per deltager på vår bursdagspakke. Grunnen er at mat (antall store pizza), type drikke og evt. is, velges ut fra en meny. Ved normalt antall pizza (3-4 personer per pizza) vil prisen ligge på ca 250 kroner per barn. Dette inkluderer hopping, Rush Trondheim sine antisklisokker, saft, popcorn og pizza. Om man er flere som feirer sammen tilkommer ett lite tillegg per bursdagsbarn.

Booking:

Det er mye lettere å bestille på nettet da våre telefoner fort blir opptatt. Bruk knappen "bestill bursdag" øverst på siden. Hvis ønsket tidsluke ikke vises betyr det at tiden er fullbooket. Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler og se sikkerhetsvideo.

For mer info, ta gjerne kontakt med oss på e-post til trondheim@rushtrampolinepark.no eller ring +47 45 83 60 10.

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken.

Ved bursdagsfeiringer benyttes en engangserklæring som gjelder for de barna du har med deg. Engangserklæringen fylles ut i parken ved ankomst og signeres av den som er ansvarlig for bursdagen. Denne erklæringen har ingen varighet utover det ene arrangementet.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antisklisokker obligatorisk for alle våre besøkende. Sokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush antisklisokkene kan også benyttes neste gang du besøker oss.