Rush After Dark

Rush after dark er et superkult tilbud til ungdommer og voksne. Klokken 20-22 én fredag i måneden slokker vi lysene, skrur opp volumet, og kjører på med discolys. Rush stiller med DJ, selvlysende ansiktsmaling, baller, trampoliner og glowsticks. Følg med på vår Facebook-side for info om hvilke fredager vi har after dark. 

Aldersgrense: 10 år

Prisen: 250,- for 2 timer + 30 kr for sokker.


Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake