Skoler og Foreninger

Vi har et tilbud til alle skoler og SFO som gjelder før våre ordinære åpningstider. 

Tid:

Mandag til fredag klokken 08.30 – 14.00*/**

*Gjelder ikke ferier.

**Gjelder klasser over 20 stk.

Pris:

1 time eller 2 timer hopping til 50% rabatt fra ordinær pris.

  • 1 time: Kr. 100,- per barn, ikke inkludert antisklisokker
  • 2 timer: Kr. 170,- per barn, ikke inkludert antisklisokker

Påmelding:

Send mail til trondheim@rushtrampolinepark.no med dato, tid, lengde og antall barn. Nøyaktig antall barn kan justeres nærmere selve dagen.

Skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!
Ta kontakt med oss på trondheim@rushtrampolinepark.no eller per telefon for et skreddersydd opplegg for akkurat dine ønsker og behov.

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.

Tilbake