Trampolinekurs og Camp

RUSH-CAMP!

Velkommen til trampoline camp hos Rush, Norges kuleste trampolinepark!

Neste camp er ikke fastsatt dato for, men ønsker du å bli satt på kontaktlisten vår, send mail til trondheim@rushtrampolinepark.no, og vi vil sende ut info når dato og tider er fastsatt for neste kurs.

 

NESTE TRAMPOLINEKURS!

Vinter 2020:

KURS 1. Tirsdag 7. januar starter vårt neste trampolinekurs. Kurset varer i 1,5 time, hver tirsdag i 8 uker (bortsett fra ferier og helligdager).

KURS 2. Torsdag 9. januar starter nytt trampolinekurs. Kurset varer i 1,5 time, hver torsdag i 8 uker (bortsett fra ferier og helligdager).

 

Tid: Kl. 16.30 - 18.00: Nivå 1. (Nybegynner) 

Tid: Kl. 17.30 - 19.00: Nivå 2. (Noe erfaring)

Tid: Kl. 18.30 - 20.00: Nivå 3. (God erfaring)

 

Kurset egner seg for barn i alderen 7 - 13 år, og er perfekt både for dem som vil lære seg grunnleggende trampolineferdigheter og de som vil øve inn mer avanserte triks. 

Påmelding sendes til Trondheim@rushtrampolinepark.no med navn, fødselsdato, kontaktinformasjon til de foresatte og ønsket nivå. 

Pris: 1500,- for 8 uker. 

 

Under er generell info om kursene våre samt mål for de forskjellige nivåene: 

Kursene vil som vanlig være for både nybegynner- og viderekomne. De vil vare i 1,5 time og gå over åtte uker. Kurset varer i 1 time og siste 30 minutter er frihopp. Kurset egner seg for barn 7 år og oppover, og inkluderer gymbag, drikkeflaske og t-skjorte. Kursavgiften er 1500 kroner. Vi gjør oppmerksom på at vi har bindende påmelding, og forbeholder oss retten til å slå sammen nivåer eller kansellere ved for få påmeldte.

Målet for nivå 1 er å gjøre deltagerne komfortabel med trampoline hopping og diverse basis elementer som settes sammen for å gjøre en salto forlengs og en salto baklengs.

Målet for nivå 2 er å gjøre deltagerne komfortable med å skru saltoen sine i strak posisisjon. Vi vil jobbe med forover rotasjon og deretter bevege oss over på bakover roterende saltoer. 

Nivå 3 er tiltenkt deltakere som er veldig kjent med trampolinen, som allerede har ett godt nivå og ønsker å ta det ett steg videre. Deltakerne er forventet å kunne forover roterende og bakover roterende salto med skru.

Er du usikker på hvilket nivå du skal velge ber vi deg ta kontakt på mail slik at vi kan sende deg et informasjonsskriv.

Pris: 1500kr
For mer info om kurs, send mail til trondheim@rushtrampolinepark.no

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

Antisklisokker:

Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan benyttes neste gang du besøker oss.